* Toate bijuteriile achiziționate și plătite cu cardul, online, beneficiază de 3% discount . Comenzile cu o valoare peste 250 de lei, fără transport, beneficiază de transport gratuit.

Termeni si conditii

Descrierea serviciilor:

DECLARATIE DE CONFORMITATE SI GARANTIE


Anne's bijoux , magazin online operat de S.C. ANNE'S BIJOUX  S.R.L. cu sediul in Pingarati, sat Preluca, Judetul Neamt , avand CUI 31437421  , J27/185/29.03.2013 ,detinatoare a Autorizatiei nr.0008568 eliberata de ANPC   pentru efectuarea de operatiuni cu metale pretioase, aliaje ale acestora si pietre pretioase , asigura, garanteaza si declara pe propria raspundere, conform prevederilor art. 5 din hotararea guvernului nr. 1022/2002 privind regimul produselor si serviciilor care pot pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului, ca bijuteriile din argint  si ceasurile importate si comercializate de societate, nu pun in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produc impact negativ asupra mediului si sunt in conformitate cu normele UE. Toate bijuteriile din argint comercializate sunt verificate si certificate, au o puritate de 92,5% si poarta marcajul directiei ANPC - Metale Pretioase care garanteaza calitatea metalului pretios utilizat. Marcajul ANPC este un simbol mic, vizibil cu ajutorul unei lupe.
 Pietrele naturale pot prezenta mici diferente si imperfectiuni de culoare sau crapaturi, acesta nu este un defect, este aspectul lor natural.

Anne’s Bijoux
este un magazin on-line de bijuterii  si accesorii ce ofera clientilor sai posibilitatea de a comanda doar on-line produsele prezentate in cadrul magazinului.
 Bijuteriile se livreaza impreuna cu un certificat de calitate ce confirma faptul ca sunt din argint 925 si indeplinesc toate cerintele de calitate in conform  normelor in vigoare. Nu oferim certificat si garantie pentru pietre.

Pentru a beneficia de garantie se vor respecta indicatiile de mai jos:

         Intretinerea si pastrarea bijuteriilor

 • -  Bijuteriile in general se manevreaza cu deosebita delicatete.
 • -  Se vor da obligatoriu jos la treburile casnice, la dus, coafor, vor fi ferite de contactul cu produse chimice ( vopsele de par, solutie permanent, clor) si cosmetice( parfumuri, crème, ficsativ).
 • -  In cazul bijuteriilor cu marcasite sau pietre mai mici se va evita contacul indelungat cu apa, sau manevrarea brutala a acestora.
 • -  Bijuteriile cu pietre pretioase sau semipretioase, sunt sensibile la substantele chimice si cosmetice, razele de soare, putandu-si pierde culoarea, sau in cazul argintului a stratului de suprafata.
 • -  Bijuteriile care conţin părţi din cauciuc îşi pierd elasticitatea dacă intră în contact cu spray-urile cosmetice sau cu orice alt produs petro-chimic.
 • -  Bijuteriile placate cu aur , cu rodiu negru sau rodiu galben se dau jos la baie, treburile casnice, la mare, in apa sarata, de asemeni sunt sensibile la creme, parfumuri sau detergenti. Placarea se face intr-un strat subtire, la suprafata, iar in contact cu diverse substante, acel strat se sterge.
 • -  Materialele de natură organică, perle, coral, scoici, sidef, sunt sensibile la produsele cosmetice și petro-chimice.
 • -  Cerceii, colierele, lantisoarele nu se vor purta in timpul somnului pentru a nu se deteriora, iar manevrarea cheitelor acestora se va face cu delicatete.
 • -  Feriti bijuteriile de accesul copiilor.
 • - Chiar daca sunt usor reglabile, evitati sa modificati dimensiunea inelelor cu mici pietre dispuse de-a lungul inelului, prin strangere, sau indepartare, riscati sa cada pietrele.
 • -  Bijuteriile nu se vor purta în timpul unor activitati fizice de contact sau care au ca rezultat transpiratie abundenta ( la sala de sport), pentru a se evita zgarierea stratului de suprafată sau dezlipirea pietrelor.
 • -  Bijuteriile din argint se pastreaza in locuri uscate, in cutii, departe de bucatarie sau baie pentru a preveni oxidarea lor.
 • -  Bijuteriile netratate cu un strat de rodiu se pot inegri in contactul cu umezeala sau caldura dar asta nu costituie un defect.
 • -  Pentru îngrijirea bijuteriilor si pastrarea stralucirii acestora va recomandam să utilizati o carpa moale, speciala pentru curatarea acestora si în nici un caz nu utilizati solventi sau substante chimice.
 • -  La curatarea bijuteriilor e de preferat sa folositi produse specifice, cel putin in cazul celor cu pietre care pot suferi modificari !
 • -  Bijuteriile simple fara pietre se mai pot curata prin fierbere in apa cu bicarbonat, dar e de preferat sa folositi polish special pentru bijuterii.
 • Despre curatarea pietrelor veti gasi detalii la rubrica “ Pietre specifice zodiilor”.

Garantia data produselor este de doi ani
 
Garantia va asigura ca bijuteriile sunt din argint, ca sunt marcate si verificate de catre ANPC si ca in cazul in care respectati conditiile generale de folosire nu-si vor schimba proprietatile descrise mai sus . 

Garantia oferita produselor nu include deteriorarea provocata bijuteriilor din cauza nerespectarii indicatiilor de mai sus, a neatentiei, a neglijentei, a utilizarii necorespunzatoare a acestora, a accidentelor sau a altor factori care nu au legatura cu defectele de executie.

* Cumparatorul nu poate cere inlocuirea bijuteriilor din motivul caderii pietrelor. De asemeni garantia nu acopera uzura stratului de aur sau de rodiu cu care sunt placate unele bijuterii din argint.
In cazul ceasurilor garantia acopera doar mecanismul ceasului , care va fi schimbat in cazul in care se defecteaza din alt motiv decat culpa cumparatorului. Garantia nu acopera bateria ceasului . Orice reparatie la bijuterii se va efectua in mod gratuit sau se vor inlocui in conditiile OG nr.21/1992 revizuita, daca se confirma faptul ca un defect de manopera a reprezentat cauza deteriorarii si nu utilizarea necorespunzatoare a bijuteriei de catre cumparator. In cazul in care se doreste inlocuirea cu un produs identic nu va putem garanta ca acest lucru este posibil. Reparatiile de service pentru cazurile de deteriorare a bijuteriilor din cauza nerespectarii conditiilor de intretinere, a neatentiei, a accidentelor, a neglijentei, a utilizarii necorespunzatoare, sau a altor factori care nu au legatura cu procesul de executie ( manopera ) a bijuteriei, vor fi suportate de catre cumparator.

 Bijuteriile carora li s-au aplicat interventii neautorizate pierd garantia! 

Nu se ofera garantie  in cazul persoanelor alergice la  argint !!!

 

 

Politica de securitate a prelucrarilor de date cu caracter personal

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Societatea comerciala Anne’s Bijoux SRL, in calitate de  proprietar si administrator al magazinului online Anne’s Bijoux , respecta cu strictete caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal al fiecarui client .

Conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, SC Anne’s Bijoux SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si exclusiv pentru scopurile prezentate mai jos, datele personale care sunt furnizate.

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamantul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de SC Anne’s Bijoux SRL  in scopul de  a livra produsele comandate din cadrul magazinului online si de a comunica informatii utile cu privire la produsele comercializate, oferte si promotii,  dupa caz, informatii despre site, solutionarea cererilor, intrebarilor sau de reclamatii/sesizari facute de catre dumneavoastra. Datele care vi se cer sunt necesare pentru intocmirea facturilor si pentru livrarea comenzilor facute online sau telefonic. Doar informatiile de contact ( telefon si adresa ) sunt comunicate firmelor de curierat, acestea fiind necesare in finalizarea procesului de livrare.
SC  Anne’s Bijoux SRL nu va dezvalui unei terte parti niciuna dintre datele dumneavoastra  fara acordul dumneavoastra, nu va comercializa, schimba, divulga datele dumneavoastra altor persoane (fizice sau juridice) sau  altor site-uri. La solicitarea dumneavoastra toate datele pot fi sterse

 

 

 Obligatiile utilizatorilor

 Site-ul este proprietatea SC.ANNE’S BIJOUX S.R.L. nici un material de pe acest site( poze , texte ) nu poate fi reprodus partial sau integral fara permisiunea proprietarului , indiferent de modalitatea reproducerii. Utilizatorii sunt obligati sa nu copieze textele sau fotografiile expuse  in vederea utilizarii lor in scopuri comerciale. Este strict interzisa utilizarea sau contactarea acestui magazin online in scopul fraudarii,  alterarii lui, a continutului textelor sau  pentru a discredita sau hartui proprietarul site-ului, ori clientii sai sau pentru a discredita produsele comercializate de acesta. De asemeni se interzice folosirea unui vocabular necuviincios.Prin simpla accesare a acestui site sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu aceste conditii, va rugam sa incetati utilizarea acestui site