* Toate bijuteriile achiziționate și plătite cu cardul, online, beneficiază de 3% discount . Comenzile cu o valoare peste 250 de lei, fără transport, beneficiază de transport gratuit.

Cum platesc

Cum platesc

Va punem la dispozitie urmatoarele metode de plata:

Plata online, cu cardul

Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. Avantajele acestei metode de plata sunt :

- siguranta

- comoditate si usurinta in procesul de comanda

- in plus puteti trimite mai usor cadouri altei persoane (ii puteti surprinde cu un cadou pe cei dragi si in cazul in care sunteti in afara tarii sau in alt judet).

Transfer bancar (ordin de plata)

Plata prin banca se face in avans. Fie faceti plata prin depunere la ghiseul bancii la care avem noi cont fie prin transfer bancar, daca beneficiati de un sistem de online banking. Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare ( factura proforma ) care trebuie inscrise pe ordinul de plata. In acest caz clientul trebuie sa faca plata in aceeasi zi, sau maxim a doua zi de la lansarea comenzii. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii de catre banca .

Plata in sistem ramburs

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea .